Функції духовки EOS 961: Верхній нагрів: працює тільки верхній нагрівальний елемент. Для приготування суфле, запікання овочів на решітці. Верхній нагрів + конвекція: поєднання верхнього нагрівального елементу з конвекцією дозволяє отримати легку золотисту скоринку на стравах, що готуються. Ця функція застосовується для запікання зі збереженням соковитості страви, наприклад, стейків, гамбургерів, овочів тощо. Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки конвекції. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів. Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів. Нижній нагрів + конвекція: поєднання нижнього нагрівального елементу з конвекцією. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі. Рожен: при приготуванні на рожені в режимі грилю продукт рівномірно обсмажується зі всіх боків. У духових шафах шириною 60 і 90 см рожен, що обертається, встановлюється по діагоналі для оптимального використання простору духовки. Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву. Освітлення |